POZOR - technické potíže pro nové zájemce do PPHV a PHV bez nástroje (hudební obor) 1. 4. - 14. 4. 2024

Omlouváme se za vzniklé potíže, pro více informací čtěte tento článek v AKTUALITÁCH.

Nové zájemce o studium PPHV a PHV bez nástroje (hudební obor - budoucí předškoláci a děti 1. tříd na ZŠ) prosíme o VYPLNĚNÍ PŘEDZÁPISOVÉHO LÍSTKU na základě kterého se vám telefonicky ozveme a domluvíme termín přijímacího pohovoru. Budeme volat od 3. dubna 2024.

Na základě vyplnění předzápisového lístku Vám do emailu přijde kód, čímž získáte potvrzení, že jste zápisový lístek odeslali.

------

Toto sdělení platí pouze pro ty, co nechtějí nástroj, ale jen PPHV (budoucí předškoláci) a PHV (budoucí 1. třída na ZŠ).

Zájemci, kteří chtějí PHV + nástroj se přihlašují pod nástrojem (např. zájemci o klavír se přihlašují do klavírního oddělení PHV + klavír; zájemci o PHV + kytaru se přihlašují do kytarového oddělení apod.)

Dále hledejte informace pod HUDEBNÍM OBOREM / věkovou skupinu 7-13 LET OD 2. TŘÍDY. Pak si už jen vyberete nástroj a zde se dočtete podrobné informace. V této věkové skupině jsou termíny přijímaček a co obnáší přijímací zkouška. I když jste mladší, doporučujeme si tuto věkovou skupinu přečíst.

Kontakt, nevíte-li si rady: hana.tomsova@zusvoborskeho.cz, nebo tel. 731 177 261